Herstelvakantie voor Peers en Professionals

Vanaf 2023 bieden Harry Gras en Rokus Loopik de mogelijkheid voor hulpverleners en cliënten om samen op vakantie te gaan en op een andere manier aan herstel te werken. En dat alles op een prachtige locatie, Chateau Mondou in Villeneuve sur Lot, Zuid-Frankrijk.

De nadruk in deze vakantieweek ligt op het samenzijn met anderen die zo’n week net zo hard nodig hebben als jij. Veel hulpverleners en peers zijn nog nooit met elkaar op reis geweest. Wij bieden de mogelijkheid om elkaar op een andere manier beter te leren kennen.

Een vroege duik in het frisse zwembad staat garant voor een boost in jouw algeheel welbevinden en fysieke conditie. We maken wandelingen, doen yoga, bezoeken pittoreske dorpjes, kleurrijke markten, gekke brocantes, genieten van een uren durende massage, kopen en bereiden al onze maaltijden zelf en we streven naar betekenisvolle en herstel- bevorderende gesprekken. Dat laatste doen we door inspirerende dialoog-sessie’s te organiseren waarin er voldoende ruimte is om te bespreken wat jij nodig hebt voor jouw herstel. En hoe je dat samen kunt bereiken.

Na die week kun je er weer jaren tegen. Je verwerft een andere relatie met jouw cliënt en andersom, jouw hulpverlener. Je voelt je energieker, creatiever en meer geëquipeerd om samen aan het (herstel)werk te gaan. We brengen je terug naar wie jullie waren voordat de DSM-V een bepalende rol in jullie leven kreeg. Voor minder doen Harry en ik het niet. Wij hebben er alvast erg veel zin in.

Download hier de brochure

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge