E-Book: Columns

Ruim 18 jaar schreef ik columns voor het Straatjournaal van Haarlem en de Z-Krant van Amsterdam. Momenteel mag ik dat doen voor het Internet Platform Discura.

Schrijven maakt mij extreem gelukkig. Laat mij stranden, midden in de nacht, op een vreemd en uitheems vliegveld, alwaar ik in een café mijn laptop openklap om mijn ervaringen van die dag aan het papier toe te vertrouwen en ik ben blij.

Op deze pagina alvast een begin van de honderden columns die ik heb mogen schrijven. Altijd over ontmoetingen met bijzondere mensen. In binnen- en buitenland. Paradijsvogels.

Veel van onze columns staan op de pagina Rokus aan de Rand.

Daar kun je alleen met een wachtwoord op inloggen. In 2020 brengen we een handboek uit. Die columns maken daar deel van uit. Als je belangstelling hebt, stuur dan een mail naar rokus@icloud.com. Dan geef ik je toegang tot die pagina.

Onderstaande columns kun je gewoon laden. Enjoy it. En laat ons weten wat je ervan vindt. Dat wordt zeer op prijs gesteld.