Podcast

Podcast from your Back Yard

Ik beschik inmiddels over gave apparatuur om Podcasts te maken. Dat kan on- en offline, dan kan ook op locatie. Je kunt mij daarvoor dus ook inhuren. Mijn expertise ligt vanzelfsprekend op het vlak van de GGZ en MO. Evengoed, elk ander onderwerp ligt mij net zo na aan het hart.

Check hieronder de Podcast die ik momenteel met grote regelmaat op het net zet. Dan heb je alvast een idee.

De Kantelcast

Elke week bel/bezoeken ik en/of Harry iemand in de Wereld met vier vragen: Wat was voor jou een kantelmoment in je leven? Waarom heb je besloten het roer om te gooien? Wat heb je er van geleerd? En wat kunnen andere luisteraars daar van leren?

Buzzsprout

Spotify

Breaker Podcast

Soundcloud

De Psychiater Doorgezaagd

Anne-Marie van Dam en Rokus Loopik hebben elkaar een mensenleven geleden ontmoet bij de Centrale Riagg Dienst in Amsterdam. Anne-Marie werkte bij die acute dienst als (rijdende) psychiater en Rokus als sociaal psychiatrisch verpleegkundige die zich het lot van dak- en thuisloze mensen had aangetrokken. Zij leerden elkaar als het ware het vak van outreachende hulpverlening. Ze zijn elkaar nooit uit het oog verloren. Omdat het vak ze na zoveel jaren nog steeds oeverloos boeit, maar de talrijke vragen zijn gebleven,  slaan ze de handen ineen. In een Podcast. De Psychiater doorgezaagd. Alles in de hoop antwoorden te vinden. Op prangende vragen. 

De maandelijkse Podcast De Psychiater Doorgezaagd kun je beluisteren op het volgende kanaal:

Springcast

Spotify