E-Book: On the Road, Searching for Sanity


Hier kun je met enige regelmaat updates en hoofdstukken laden uit dit omvangrijke boekwerk. Het zijn de lessen die Harry Gras en Rokus Loopik geleerd hebben in ruim 40 jaar werken in de GGZ en Maatschappelijke Opvang.

Ze gaan over onze Learning Experiences. Over onze eigen voorgeschiedenis, om het maar in een psychiatrische term te vatten. Over waar wij in geloven. Over waar we niet meer in geloven. Over hoe wij van ons geloof gevallen zijn. Over hoe we nieuwe overtuigingen hebben opgebouwd. Over Bemoeizorg. Over werken met mensen met complexe uitdagingen. Over Housing First. Over Shared Reading. Over LEAP. Over de projecten die we opgezet hebben. En hoe je dat doet.

Allemaal Tips and Tricks die misschien maken dat jij ook voor dit vak kiest of als je dat al gedaan hebt: over hoe je elke dag met plezier aan het werk kan gaan. Over hoe je de leukste baan van de Wereld voor jezelf kan componeren.

We kunnen al die lessen niet in één keer prijsgeven. Wij zetten ze in de komende jaren allemaal op deze pagina. Ze staan klaar, in een mooie rij van bespiegelingen. Voor jou.

Gratis en voor Niets.