Het Haarlem Project en Geleerde Lessen


Bijna een jaar na afloop van het Haarlem Project mag ik op 20 augustus 2019 mijn boekje met bespiegelingen over dat project aan de wethouder Marie Thérèse Meijs te Haarlem aanbieden. 

Dat is lang geleden, maar het stelde mij in de gelegenheid ook tijdens deze vakantie nog gewoon door te schrijven. Het project had een looptijd van 1 jaar, maar het Haarlem Project stopt nooit. Je kunt er tot in lengte van dagen in blijven werken. In dat document. De levens van de deelnemers en de wereld zijn altijd in beweging. 

Zelfs jaren na afloop, net als bij Housing First, kun je progressie nog meten en als je zo’n project start, dan doe je er ook goed aan om die optie open te houden. 

Roads Print en Pixels heeft het document opgemaakt en gaat het volgende week ook printen. En dan ‘melten’ ze het tot een mooi boekje, op A4-formaat.

Het zijn All and All 108 pagina’s geworden, met een inleiding, de beschrijving, de evaluatie, een nawoord en heel veel bijlagen, waaronder 7 mooie artikelen van het Straatjournaal (Redactie Straatjournaal). Natuurlijk ontbreken de Geleerde Lessen niet.

Als je dat boek in je handen wilt houden en er dus 1 wilt bezitten, dan kost dat €20. Ik verdien er niets aan, dat zijn de kosten die ik per boek aan Roads betaal om het te printen. Wellicht heb je er €25 voor over. In dat geval gaat er €5 naar het goede doel (Socialrun). 

Als je helemaal geen geld hebt, dan stuur ik je digitaal een exemplaar. Voor nop. Bedenk een leuke wederdienst voor The Living Museum. 

Voor gemeenten die interesse hebben: ik kom graag een keer uitleggen hoe we dit alles bedacht en aangepakt hebben, samen met Alan Fernando Bunsee. Dan neem ik ook een paar exemplaren mee.

Als je het leuk vindt om aan te schuiven bij de bijeenkomst met de wethouder in Haarlem, op 20 augustus, laat mij dat dan even weten.

4 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge