LEAP Trainer

In 2012 wees Jules Tielens (Straatpsychiater Rehabteam, initiator,psychiater  de Brouwerij/Molemann/Tielens) me op de LEAP methode. Ik volgde trainingen in Nederland en Athene. In juli 2012 vroeg Xavier Amador me om LEAP Representative voor Nederland te worden. Daarnaast ben ik trainer van LEAP in Nederland en Europa.

I am a certified LEAP Trainer. The LEAP Dynamics are developed by Professor Xavier Amador from New York. I joined his LEAP Institute in April 2012. In May 2012 I traveled to Athens to follow another two day training. I will do LEAP trainings in Europe and the United States from now on. Because it’s the best Tool I came to know in a long while. Check out www.leapinstitute.org. Contact me or Prof. Amador for further information on training sessions, key note presentations, etc.

 

 

Solution Focused Coach

in 2012 deed ik een training Solution Focused Coaching and Training bij het Louis Cauffman Institute. Ik kreeg er les van trainers uit de hele wereld. Het heeft mijn coach-kwaliteiten een enorme boost gegeven.

Bekijk deze fantastische opleiding.

 

Team Academy

Team Academy is een ‘school’ voor jonge ondernemers in Haarlem. Een bijzondere school die jonge mensen opleidt tot ondernemers. “Learning by Doing, Learning by Sharing.  Het onderwijs is gebaseerd op een zeer succesvol Fins onderwijsprogramma. Een land dat geroemd wordt om zijn innoverende schoolsystemen.Ik heb 2 jaar als coach voor HBO studenten op deze fantastische school gewerkt. Voor HBO studenten leid ik nu zogenaamde ‘boostersessies’ en coach ik studenten.

Team Academy was ook voor mij een belangrijke stap naar het ondernemerschap. De tools zijn onnavolgbaar en veel van wat ik d.m.v. trainingen over dit onderwijsprogramma heb geleerd, integreer ik in mijn trainingen aan teams. Omdat ze mensen leren een ondernemende houding aan te nemen. Omdat het gaat over ‘leren door te delen’, ‘leren door te doen’.

Al mijn werkzaamheden zijn met elkaar verbonden. Herstel voor mensen met complexe uitdagingen is synoniem aan herstel voor professionals. Het gaat om het aannemen van een ondernemende houding. Het heft in eigen hand nemen. Niet geleefd worden door systemen, maar op unieke, creatieve en energieke wijze deel uitmaken van een systeem.