Team Academie

Team Academy is een ‘school’ voor jonge ondernemers in Haarlem. Het onderwijs is gebaseerd op een zeer succesvol Fins onderwijsprogramma. Ik heb 2 jaar als coach voor HBO studenten op deze fantastische school gewerkt. Voor HBO studenten leid ik nu zogenaamde ‘boostersessies’ en ik coach studenten die meer begeleiding nodig hebben bij hun studie.

Er zijn ook plannen om deze opleiding geschikt te maken voor mensen met complexe problematiek.

Team Academy was ook voor mij een belangrijke stap naar het ondernemerschap. De tools zijn onnavolgbaar en veel van wat ik d.m.v. trainingen over dit onderwijsprogramma heb geleerd, integreer ik in mijn trainingen aan (GGZ) teams. Omdat ze mensen leren een ondernemende houding aan te nemen. Omdat het gaat over ‘leren door te delen’, ‘leren door te doen’.

Al mijn werkzaamheden zijn met elkaar verbonden. Herstel voor mensen met complexe uitdagingen is synoniem aan herstel voor professionals. Het gaat om het aannemen van een ondernemende houding. Het heft in eigen hand nemen. Niet geleefd worden door systemen, maar op unieke, creatieve en energieke wijze deel uitmaken van een systeem.