Individuele coaching en teamcoaching

Naast alle andere leuke werkzaamheden ben ik Coach, Oplossingsgericht Werker en een Team Builder. Ik ben Leap trainer en ik coach studenten van  Team Academy.

Coachen kun je op veel manieren. Sommigen doen dat wandelend of op locatie. Al die mogelijkheden heb ik in de aanbieding. Bijvoorbeeld op mijn bureaulocatie in Amsterdam, op Team Academy. Of op het water. Met enige regelmaat bied ik teambuildingsdagen aan op mijn sloep, the Waltzing Matilda. Het zijn middagen waarop ik (GGZ-) teams de mogelijkheid bied om zich te verbinden en ‘de verdieping’ te zoeken. Dat kan door coaching, het vertellen van verhalen en altijd met een inspirerende vaartocht in Haarlem, Amsterdam en Omstreken. Neem gerust contact op om te horen hoe zo’n inspirerende dag, gesprek, sparringsgesprek er uit kan zien. Je kunt er lang op vooruit.

 

Individuele coaching: sparren met Rokus

Als je geen behoefte hebt aan een officieel, kort- of langdurig coachingstraject, dan bestaat er ook de mogelijkheid om met mij te sparren. Dat doe ik dan voor mensen die weinig middelen hebben. Net zo serieus, maar incidenteel.

Bel of mail en maak een afspraak voor een intakegesprek. Het intakegesprek kost niets. 0681420615

 

Teamcoaching, teambuilding

Ruim 25 jaar maakte ik deel uit van (O)GGZ teams, als spv en als leidinggevende. Ik ben een team worker, team player. Ik train teams, omdat ze het beste team van de Wereld willen worden. Omdat elke dag met plezier naar je werk gaan bij het leven hoort.

Ik reis veel. Op zoek naar wat nieuw is, creatief, innovatief, wat mensen boeit en vooruit helpt. Al die nieuwe kennis gebruik ik in mijn trainingen. Wanneer je die kennis deelt met anderen betekent dat double fun. Learning by sharing. Je hoeft er simpelweg alleen maar voor op reis. Met elkaar.

 

Coachreizen

Een andere vorm van persoonlijke- en/of team coaching is met elkaar op reis gaan. Veranderen is makkelijker als je uit je routine stapt, dus ook uit jouw natuurlijke woon- en werkomgeving. Niet altijd en direct kunnen terugvallen op wat gewoon voor je is maakt het opbouwen van nieuwe inzichten en overtuigingen aanmerkelijk makkelijker. Dat kan soms spannend zijn, maar altijd lonend en inspirerend. Gun jezelf de mogelijkheid om zaken in jouw persoonlijke- en arbeidzame leven eens onder een vergrootglas te leggen. Momenten creëren om moedige en verdiepende gesprekken te hebben en dito inzichten te verwerven. Dat doe je door met elkaar in dialoog te gaan. Tijdens een dialoog- en trainingssessie, een wandeling, een fietstocht of gewoon door je handen uit je mouwen te steken. In al die mogelijkheden kan ik voorzien. En je hoeft er niet al te ver voor te reizen. Binnen een tijdsbestek van 8 uur rijden kun je met een goed glas wijn in de hand voor de open haard zitten.

 

Een nieuwe (coach-) reis. Een nieuwe beleving. Nieuwe inzichten en overtuigingen

In 2014 organiseer ik coach-weken in Frankrijk voor mensen en teams die het nodig hebben om even elders te zijn en aandacht aan zichzelf of een team te besteden. Daarvoor reizen we af naar de Bourgogne. Eeuwig urende groene heuvels, bossen en dalen. Onbedorven land, puur en oogverblindend mooi. Geen massa tourisme. Authentiek Frans landschap. Een totale en echte Franse beleving. Een mogelijkheid om even weg te zijn van de beslommeringen van alledag.

Er zijn verschillende vormen van logies mogelijk.

Voor meer informatie: stuur me een email. Of bel gewoon even.
0681420615

www.lavertecolline.org