Dagvoorzitters en Voorlichting

Dagvoorzitters

Sinds jaar en dag werk ik samen met Toon Walravens, ervaringsdeskundige, hoopverlener en schrijver te Eindhoven. We zijn vrienden en gerespecteerde collega’s. Waar wij de handen ineen kunnen slaan doen we dat en in veel verschillende werkvormen: het plannen en uitvoeren van werkbezoeken in Nederland, samen spreken op congressen, samen teams trainen, reizen naar het buitenland, het organiseren van congressen en studiedagen, het is teveel om in één pagina op te noemen. We are men on a mission.

Wij werken ook samen als dagvoorzitters van festivals/congressen/studiedagen, etcetera. Wij hebben daar schik in en zijn aan elkaar gewaagd. Wij brengen vanuit verschillende perspectieven onze ervaringen in. Ruim 100 jaar (levens- en werk)ervaringen, samengebald in twee mannen op leeftijd, maar in het hoofd nog steeds 28. Desgewenst sluiten wij uw dag af met een presentatie  van wat wij op uw dag gehoord en gezien hebben, als de Nederlandse variant van Waldorf en Statler, die twee onnavolgbare criticasters uit the Muppet Show. De beschikking over een balkon strekt tot aanbeveling.

images

De Wereld volgens Walravens en Loopik

Voor alles staat een prijs. Evengoed, wij laten nooit iets stuklopen op geld. De ervaring is simpelweg belangrijker. U gaat altijd opgeladen en met een opgewekt gemoed weer huiswaarts. Dat beloven wij.

Als Dagvoorzitters kunt u ons vanaf vandaag inhuren.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Rokus Loopik: rokus@icloud.com, 0681420615.

CgpwcG-WwAE9Q_e.jpg-medium