Meet the Xperts IV

Mag ik zo vrij zijn de geboorte van een nieuwe website aan jullie te introduceren?!

De ROMA, Rataplan en het Werkhuys

Op 12 en 13 december 2016 organiseer ik in samenwerking met Astare Zorg, Astare Zorg Groningen mijn 4e Meet the Xperts GGZ Festival. Dit keer gaan we dat in Antwerpen doen, in het prachtige theater van mijn goede vriend, Pol Schijvens, de ROMA. Ook theater Rataplan (onderdeel van de ROMA) en het Werkhuys, allemaal op loopafstand, gaan we bij dit event betrekken.

Friends from abroad

In de ROMA komen bijzondere Amerikanen, Nederlanders, Engelsen en Belgen spreken en er is weer een heuse Marktplaats, alwaar projecten uit de hele wereld zich aan jullie gaan presenteren. Daar is ook de hele dag ruimte om te netwerken en nieuwe vrienden te maken.
In het Werkhuys zul je talloze workshops uit Nederland en België kunnen volgen. Vanzelfsprekend over state of the art methodieken/projecten/organisaties.

Changing the face of Mental Health

Jim van Os en Dirk de Wachter zullen Meet the Xperts gaan openen. Brenda Froyen en Rokus Loopik praten de dag aan elkaar.
Op 13 december gaan onze Amerikaanse gasten dan ‘de diepte in’, met het geven van Master Classes in theater Rataplan.

And guess what!?

Op de dag van 12 december betaal je slechts €50 om binnen te komen. Op 13 december, als je een Master Class wilt bijwonen, betaal je €150. Daar kunnen maar 150 mensen aan deelnemen. Op 12 december gokken we op minstens 400 deelnemers.
Voor slechts €0 kun je vanuit Utrecht met een bus naar Antwerpen gereden worden en weer terug naar Utrecht. Het vervoer is ruimhartig gesponsord door Lister en Altrecht uit Utrecht! Voor mensen met een dikke en smalle beurs betekent dat dat je voor €0!!!!!!!!  heen en weer gereden wordt.

Grandios Final

Ja, het is wellicht megalomaan, maar wij geloven echt dat de Nieuwe GGZ een niet meer te stoppen beweging is. Doe met ons mee.

Dus.

We sluiten de dag af met een passend en prachtig optreden, want daarin is ook de ROMA groot geworden en we stomen samen op naar een nieuwe GGZ-horizon.

Naar wij hopen met jullie

Wij kunnen niet wachten. Wij hopen jullie in december te zien. In de maand waarin we aandacht besteden aan menselijke verhoudingen en hoe we die kunnen verbeteren. Vooral voor- en met mensen met ‘lived experience’, de spiegels van onze ziel, Paradijsvogels.

Hope First. Love First. Community First.

4 comments

 1. Dear Rokus,
  vandaag een geweldige bijeenkomst wegens Brenda haar boek. Ik wil kijken of ik kan meedoen aan meet the experts. Wat denk je? Even bellen? 06-24355715.

  • Ha Jules, ik zit te wachten in Kroatië op een waarschijnlijk heel klein vliegtuigje, naar Split. Ik zag op FB al foto’s van Brenda haar presentatie voorbijkomen. Ik heb vanmiddag vrij in Split, morgen weer wat mensen trainen. Laten we even bellen. groet, Rokus

 2. Hoi Rokus,

  Ik ben vader van en heb veel ervaring in ondersteunen van naasten zodat ze het kunnen volhouden maar ook hierdoor ruimte geven aan hun geliefde op zijn eigen manier.
  Wij bieden hun steun om het hard van de hoofdpersoon te blijven zoen door alle verwarring heen

  Ik zou graag mijn kennis willen delen op deze bijeenkomst

  Succes met organiseren en hoop je daar weer eens te spreken

 3. Hoi Rokus zijn er nog 3 plaatsen voor meet the experts? wij zouden met 3 willen komen. Nu betaald door de baas. Dit voor de 12e, Maar ik had mijzelf op persoonlijke noot al opgegeven maar wil die graag omzetten naar Pameijer? Kan ik hier iemand even over bellen?
  GR Nicole

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge