LEARN TO LEAP

I am not sick. I don’t need help!

Hoe communiceer je met iemand die er een andere levensovertuiging dan de jouwe op nahoudt? Hoe communiceer je met jouw teamleider die toch vooral vindt dat je niet voldoet aan het functieprofiel waarop je bent aangenomen? Hoe communiceer je met een adolescent die alles wat je te zeggen hebt als bemoeizuchtig wegwuift? Hoe communiceer je met mensen met een kwetsbaarheid voor psychosen?

Het boek van Xavier Amador gaat vooral over die laatste vraag. Evengoed, de door hem bedachte motiverende gespreksvoering kun je op alles en iedereen loslaten. Het helpt je om met mensen in gesprek te komen en met mensen in gesprek te blijven.

Nu veel mensen thuiszitten en ook thuisblijven, bieden Harry Gras, Rokus Loopik, Robin IJzerman, Alan Bunsee en Kees van de Watering deze training ONLINE aan. Dat doen we vooral omdat we nu twee geweldig positieve ervaringen hebben met ZOOM en Online lesgeven. Omdat we er voor opgeleid zijn. Omdat we er geweldig veel plezier aan beleven. En omdat deelnemers aangeven dat ze er geweldig veel van leren.

Lees in onderstaande PDF hoe we dat doen en hoe je dat boek bij jou thuis kunt krijgen. En geef je op. Bij minimaal 5 tot maximaal 12 deelnemers starten we weer een nieuwe groep op.

It won’t disappoint you

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge