Gras-Loopik-Herstel-Vakanties

Harry Gras en Rokus Loopik organiseren jaarlijks herstelvakanties.

In deze reizen ligt de nadruk minder op het maken van werkbezoeken. We richten ons op jouw persoonlijke ontwikkeling, op het ondernemen van buitenactiviteiten (fietsen, wandelen in de bossen, varen, samen koken en werken in een tuin, in een hangmat hangen, yoga, elke dag kampvuurtjes maken, buiten eten, meditatie, samen lezen, zwemmen, schilderen, alleen lezen, rivierkreeften vangen, schapen scheren, over de promenade wandelen, brocantes bezoeken, oude binnensteden bezoeken, etcetera), en dus verblijven in een fijne omgeving. Dat doen we altijd met een groep gelijkgestemde mensen. Je krijgt in die reizen ruim de tijd om vriendschap te sluiten met  de mensen in jouw groep, de ruimte om betekenisvolle gesprekken te voeren met de mensen die we in die steden en dorpen ontmoeten. Er is ook ruimte om gewoon even alleen te zijn, op jezelf. Niets moet, alles mag.

Even weg zijn van je natuurlijke omgeving. Verblijven in een omgeving die je een adempauze biedt, die je op andere en inspirerende gedachten brengt. Die je rust geeft. Om na te denken. Over jouw leven in Nederland. Individuele coach-gesprekken zijn altijd mogelijk.

De reizen zijn, net als de reizen waarin de werkbezoeken meer centraal staan, erg inspirerend. Je kunt er qua inspiratie en energie jaren op vooruit.

Wij hebben er voor gezorgd dat de reizen zijn toegesneden op mensen met een smalle beurs. Vakantie is voor veel mensen financieel niet haalbaar. Daarbij, alleen op reis gaan is voor veel mensen de enige optie. Daar brengen we verandering in.

Schrijf je in voor zo’n vakantie. Het hoeft niet duur te zijn en samen is altijd fijner, gezelliger en leerzamer. Niemand is geboren om alleen te zijn. Hope First, Love First, Community First.

Stuur ons een bericht, als je belangstelling hebt. Je krijgt dezelfde dag een antwoord.

We hopen spoedig van je te horen. Bij voldoende inschrijvingen plannen we samen met de groep de vertrekdatum.

rokus@icloud.com / 0681420615

harry.gras@hotmail.com / 0683657255