DDACT Tilburg, 12.5 Jaar!

Gisteren mocht ik het 12.5 jarig bestaan van dit ACT-Team opluisteren met het dagvoorzitterschap van hun viering.

Ik doe nooit iets alleen, dus Youri was er aan mijn zijde.

Het was een magische middag waarin dit team een geweldige en positieve spiegel werd voorgehouden door de massale opkomst van co-workers, ervaringsdeskundigen, familieleden, directeuren, wethouders, woningcorporaties en nog veel meer volk van diverse pluimage.

Ik kwam er mijn kompanen van the Living Museum in Tilburg ook nog tegen. Mannen van stavast die na jaren van noest zaaien ook hun eigen gebouw hebben en elke dag successen vieren.

Ik leerde dat zo’n voorzitterschap heel tof is om te doen en welk plezier dat kan genereren, bij mij, bij dat geweldige team, bij het publiek.

Je hoort in 1 middag voorbijkomen waarom dat team zo geweldig is en waarom een man als Henry ter plekke de ruimte en tijd vraagt om een lofzang over dit team af te steken. Een ode die zijn weerga niet kende. Die had hij die nacht geschreven. A natural born writer and speaker.

Ik kende wethouders vooral als mensen die zo’n middag een uurtje opluisteren en dan in vliegende vaart, in een gereedstaande taxi, op weg gaan naar hun volgende afspraak. Rolph Dols die pakt dat anders aan. Die bleef gewoon de hele middag en deed ons ook nog eens adviezen en toezeggingen aan de hand.

En Youri, ja Youri die zong en speelde de sterren van de hemel. Hij besloot de middag met de woorden: I am not alone.

Ik zag daarna nog weinig redenen om de middag met allerlei platvloerse woorden af te sluiten. Die boodschap was meer dan helder.

Dank Linda en Selma voor deze uitnodiging en de vlekkeloze organisatie.

Op naar de volgende 12.5 jaar en natuurlijk veel meer woningen en woonvormen voor jullie deelnemers! ACT en Housing saves life, it’s that simple.

4 comments

  1. Ik ben een van die met complimenten bedolven act- medewerker. Het was inderdaad een inspirerende en energie-gevende middag met opbouwende kritieken . Mijn compliment gaat ook naar Rokus die met pittige vragen ons en het publiek op een prettige manier scherp hield. Bedankt Rokus en Jouri, die inderdaad iedereen wist te raken

  2. Zoals ik van je gewend ben top Rokus. Ben ook trots betrokken geweest te zijn bij dit team wat een geweldig positieve vibe heeft. Kanjers, stuk voor stuk. Daarnaast terecht de mensen genoemd die aandacht krijgen van dit team. Ik heb prachtige resultaten gezien! Op naar de 25 jaar!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge