Amsterdam-Bucharest-Chisinau-Amsterdam

Van 30 november tot 7 december gaan Harry Gras en ik weer naar Boekarest en Chisinau (Moldavië) 🤝 voor een nieuwe Learning Experience 🌏. Lees wat een deelnemer over deze reis ons recent schreef.

Quote 🤸‍♀️

Learning Experience Bucharest en Moldavie: enorme aanrader! Niet alleen de moeite waard door de bezochte initiatieven op het gebied van herstel in de psychiatrische en verslavingszorg. Maar zeker ook door de bijzondere groepssamenstelling die je als psychiater tijdens geen enkele andere nascholing zo zal tegenkomen: patiënten, ervaringsdeskundigen, woonbegeleiders, hulpverleners van verschillende disciplines, al dan niet met hun eigen herstelverhaal. Laat je de ervaring van de nachttrein van Bucharest naar Chisinau (Moldavie) niet ontnemen.
Ik kijk weer met frisse blik naar mijn werk. En vol nieuwe ideeen.

Unquote 🍀

Tijdens de komende reis gaan er in ieder geval 8 mensen mee. Youri Lentjes, singer-song-writer,  🎸🎤, luistert deze reis weer op met zijn prachtige liedjes. 

Heb je interesse, stuur even een mail aan rokus@icloud.com 
Deze reis ga je niet meer vergeten. Ook de mensen die we in die landen bezoeken niet. Die zijn er klaar voor en ongelooflijk trots dat we de moeite nemen om naar hun landen te komen.

De nachttrein van Boekarest naar Chisinau zal ook dit keer niet ontbreken. Een avontuur! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge